Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

196. Allt skall brytas ner




Dimmornas andedräkt fryser
och fastnar på kvistar
och nedfallet löv
Växterna gäspar trötta
och drar sitt rimfrostbeströdda
täcke över sig

Allt skall brytas ner säger Jesus
Vem kan uthärda Herrens dag

Stå upp och var ett ljus
i denna sista tidens mörker
Gör motstånd mot egoism och rasism
Det guld som prövas i elden
blir bestående

Öppen står vår Frälsares famn
Jublande får vi lyfta våra händer
Kärleken blir det nya tecknet
Mäktig blir den skara
som skall utföra Hans befallning
och har hoppet om frälsning
som hjälm




Fri vers av Maria T
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-10 18:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Stå upp och var ett ljus..i denna sista tidens mörker..ord som bringar tröstefulla känslor..än finns tid för frid..applause jättefint!!
2010-11-25

  Bibbi VIP
Håller med walborg här.
2010-11-21

  En strimma av guld
Varm och kärleksfull!!!
2010-11-10

  walborg
Du benådade - vilken stark andlig kraft som strålar ut från denna text! Ödmjukt tack Maria.
2010-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Här ska inte lämnas sten på sten.
Även jag måste brytas ned innan jag kunde byggas upp.
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T