Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtans mörker



dela min längtan,
gör den till din.

din tystnad
värker min strupe torr

så spring, spring-
aldrig mera ,
blodiga mil från mig

alla själar kan gå sönder
min längtar efter dig
så skoningslöst förtvivlat

är vi ännu två skavda hjärtan,
som hålls samman av lustan

snurra, snurra, snurra
min älskling !




Fri vers av Svartsilver
Läst 373 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-11-10 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fucking A!

6 poäng av 5 möjliga
2010-11-13

    ej medlem längre
Den här snurrar sig in i mitt hjärta.
Snyggt.
2010-11-11

  Niclas Petersson VIP
Aaaah! Fan vad bra!
"dela min längtan,
gör den till din.

din tystnad
värker min strupe torr"

En längtan och desperation som bränner igenom allt.
Gillar. Mycket.
2010-11-10

  Julio VIP
Känns bra att läsa denna
2010-11-10

  blaite
Hålla samman av lusta helt oki :)
2010-11-10

  peter markurth
mkt snyggt
2010-11-10

    tramp
"blodiga mil" ja jävlars va bra !
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver