Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningens land





Det är konstifikt
och fabulöst
att vi måste till dödsskuggans dal
det känns så tungt
och så nervöst
men vi har inte alls något val
En dag står Döden
vid din bädd
och säger att nu får du gå
han är så bestämd
och man blir rädd
för nåt som man ej kan förstå

Det är konstifikt
och fabulöst
att detta helt visst måste ske
och hjärtat slår
uti ditt bröst
men du tvingar dig att le
ja modet sviker
varje själ
vid gränsens iskalla rand
men alla måste vi
ta farväl
för att resa till skymningens land

Bs--05





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-30 19:30



Bookmark and Share


  Andasin
Ett lättsamt sätt att närma sig döden som oftast är allt annat än lättsam...
2005-12-01

  rebecca d VIP
härlig dikt o härliga kommentarer nedan.
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg