Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att längta efter någon


Men skynda dig

Långsamt,
kom till mig
Smyg på tå
så ingen hör
Smyg i mörkret
så ingen ser


Lyssna
Hör du?
klockan på väggen slår
tick, tick...
Tiden går

Långsamt,
Kom till mig
Smyg på tå
men skynda dig

Väntar
Hjärtats slag
ekar mellan väggarna
tick, tick
tiden går

Kom till mig,
långsamt
Men skynda dig




Fri vers av Maddicken
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken