Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lusten fyller rummen

elden får åter luft
kraft att äta
fresta
leka

ger lusten
glöd
och drömmarna
fyllda av njutning

rummet tänds
och lusten fylller åter
bränner huden
får hjärtat att åter svettas




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 22:28



Bookmark and Share


  peter markurth
fin
2010-11-12

  LenaJohansson VIP
b¨vackrt o bra
2010-11-11

  queenia
underbara lustfyllda rader..

tack... :)
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson