Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket god vän till mig är sjuk, skall opereras. Detta är för hennes oro och rädsla, stöttar som en vän, och just nu som en poet.


Syster i södern

Tankarna bor hos dig, dansar i skånsk vind
till ditt generösa nu oroade hjärta
finn styrka, finn vänskap, finn modet
som blomstrar inom dig, vackra själ
För dig gör livet alltid en volt
full av energi och välvilja ler du
Alltid värme som sprider sig runt om dig
lågan kan vackla, men kämpande är du alltid
Och när du åter öppnar ögonen finner du
allt har gått väl över förväntan
Ängelvingar omsluter min syster i södern
skyddad av kärlekens alla hörn
poeten i norr har sina tankar där
hos dig.




Fri vers av poetlinan
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-11 22:36



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackert diktat
Hoppas allt går väl
2010-11-11

  stefan.g
Fint skriven..Hoppas allt blir bra!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan