Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är med mig...

Du finns med mig vart jag går
även om jag inte har Dig kvar
Din tanke i mig far.

Du var så god
Du gav mig alltid mod
Du förstod.

Du lyfte mig från ingenstans till höjd
vägen för mig blev plötsligt röjd
inte bara jag utan även Du blev nöjd
när jag i skriveriet blivit väl förtöjd
oh, Du vilken fröjd!

Du finns med mig vart jag går
även om jag inte har Dig kvar
orden, som du sa de tog
de aldrig dog
de lever ett gott liv
och ger mitt skrivande en positiv "drive"
när jag i tanken gör vårt "hands five"!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-13 09:39



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint och tänkvärt.
Jag saknar min pappa så mycket.
2010-11-17

  ULJO
En härlig hyllning till en pappa.
2010-11-15

    ej medlem längre
En underbart vacker text Ewa - Britt!


"Du finns med mig vart jag går
även om jag inte har Dig kvar
orden, som du sa de tog
de aldrig dog"


/Ann
2010-11-14

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2010-11-13

  mare VIP
Mycket fin text !
2010-11-13

  Michaela Dutius
Underbar hyllning till din far Ewa!
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt