Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skotska säckpipeblåsare och trumslagare, Edinburgh Fringe 2006 foto Ian Britton




Diktafon

dikta
skriv

mer
o
fler

uppfyll
jorden
med
de
olika
orden

meningsbyggnader
möblerade
med
gammalt o nytt
eget
och
återbrukat
återvunnet
åter
funnet

Så mycket användbart
man kan
finna
på myrornas
planet

barr
på barr

tillvarata
tro o streta

åh
vad underbart
det flödar
.

diktatorer
vill diktera
dig

>§§<

i alla
tider
i alla
skepnader

men samma
rot

i
megafonen
ropar
megalomanen

höger om marsch
vilket ben
ska gå först
.
~
skit i det
Variera

*
diktafonen din
ljuder
oövervinnerligen

*
dansa
du har
ju
en
egen pipa

*



E.A.





Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 778 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-13 12:43



Bookmark and Share


  aol
bra skaldat
2010-11-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härliga rader. =)
2010-11-15

  Lena Själsöga Keijser
jag har återvänt till denna vackra slinga
och säger

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-11-14

  Anna Nickolausson
underbar poesi
2010-11-14

    ej medlem längre
Tack för denna uppmaning-här skall fanimig ordas utan skam,för orden måste på ett eller annat sätt fram!
2010-11-13

  firefire
härlig uppmaning och tanke i detta! gillar!
2010-11-13

    ej medlem längre
Den här texten tycker jag om, den har mycket att säga. Fint skrivet!



"dikta
skriv

mer
o
fler

uppfyll
jorden
med
de
olika
orden"

Hälsn. Ann
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)