Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur vackert det är mellannatt och dag


Natten kliver av


Natten kliver av
och
ger dagen

Stjärnor släckes ner
Mörkret mellan
Natt och dag
Dag och natt

Solen ger min dag
Dagen

Dagen är en fantastisk dag
Natten ger skimrande timmar

Jag ser livet




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-13 22:21



Bookmark and Share


  Anna*
Det är en stund precis mellan natt och dag där det känns som om hela skapelsen håller andan. Åtminstone en gång har jag känt det riktigt påtagligt. Den mörkaste stunden innan ljuset bryter fram. Fint skrivet!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"