Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av nuet

du ditt hjärta är mjukt

du din själ är varmt

du låt mig famna nuet

om du kände längtan

om du vände om

om du bara visste

-  så faller löven sakta, så oändligt nära

 




Fri vers av Lindizz
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-14 01:14



Bookmark and Share


  arja savela
vacker poesi!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz