Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simhopp

Att lämna ett skepp man seglat
dyka ner i det djupa blå
simtag utan andetag
antag utan undantag
att jag
aldrig vetat mindre än nu

Mina hem har varit flera
men drömmars vatten
omsluter mig
öppnar alla möjligheter
föder mig igen
ger mig en chans till

Pånyttfödd och ren
en vit fläck på globen
så storartat enkel
så otroligt simpel
och sången går på repeat
ger mig en chans till

Att lämna ett skepp man seglat
dyka ner i det djupa blå
simtag utan andetag
antag utan undantag
att jag
aldrig vetat mindre än nu




Fri vers av Skald
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald