Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härskarinna

Jag vet att det inte bör sägas.

men här nedanför kullen
är din siluett en skugga mot solen

och din lyfta hand
håller flera hektar

den håller mig fast

allt efter dina nycker
enligt dina nycker




Fri vers av Skald
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-13 21:46



Bookmark and Share


  objekt3
hm skit i radbytena och skriv i en timme till ! Tack *niger*
2010-12-14

  Peter Olausson VIP
starkt, härligt!
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald