Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Jag vill gå den enkla vägen
ser att min hud är gjord av sten

glömmer jag vissa stunder
hur underbart te, musik och sex är
hur innergården blommade genom fönstren
skrapar grenarna mot glaset och påminner

din doft har bosatt sig i tyget
men jag bär den, trivs i kläderna

du ramade in mina misstag
målade om dem till tavlor
kramade lyckan ur tillvaron
renaste lyckoessens

svepte dina lakan omkring mig
draperade mig i sidenblod
betjänade mina alla lustar
förvandlade mig

dina andetag
dina varma händer

jag känner dig inte längre
men du känner mig
vet var jag finns och vad jag gör
du älskar mig inte längre
men jag älskar dig
var du än finns och vad du gör

sommarmorgon och tystnad
vårnatt och navid modiri spelar
februaridag och en bussresa
vinterkvällar med poesi




Fri vers av Skald
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-21 23:15



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
underbart språk
tar oss läsare med på diktjagets resa
gratis :)
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald