Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rauk

Jag vrider mig och våndas
verkar aldrig hamna rätt
för dina fötter landar alltid
någonstans jag inte ser

För lutar jag åt höger
faller du åt vänster
vinkar mig intill dig
och reser dig igen

Jag stannar kvar på knä
Ja, du sänkte mig till slut

Det fanns ett par sekunder
några underbara stunder
då vi nådde till varann
men de har gått förbi

Du glider längre bort från mig
bleknar sakta ut i solen
och de ord du skrev till mig
betyder ingenting idag




Fri vers (Fri form) av Skald
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-20 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald