Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ har ännu ej fått ro

En natt som många andra
tankarna de vandra
ler brett som en fåne
och ser då ingen måne

För natten den är kolsvart
man ser ingenvart
så lika bra att blicka in
och lyss till fantasin

Uttryck, intryck
ord ger avtryck
sånger smeker
människor leker

Toner dunstar
bort i fjärran
Kyssar lugnar
brustna hjärtan

En natt som många andra
tankarna de vandra
bort till österns land
eller närbelägen strand

Var någonstans spelar föga roll
jag har fan ingen koll
på var kärleken byggt bo
min själ har ännu ej fått ro




Fri vers (Fri form) av Skald
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-22 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald