Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrer

Sjunk längre ner i mina tankar
ner i mitt djupa, svarta hål
och hoppas att jag vill förändras
när du har slickat mina sår

Jag städar undan, öppnar fönstren
du blir förtrollad av dess ljus
och missar djävulen inom mig
som borde mördas, få ett slut

Det finns så många fula tankar
som människor gömmer för varann
det finns så många hål i själen
för ord som aldrig nådde fram

Trasiga människor är enkla
Vi söker första bästa tröst

Du känner att du står mig nära
första parketten i mitt bröst

Vi är psykotiska vampyrer
Som suger ut den andres själ

Vi sjunger med gitarrers dist

Vi blundar för varandras list

Och finner vi till slut en mening
så skrattar vi så dystert åt..

Den sanning som vi har förgått.




Fri vers (Fri form) av Skald
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-05 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald