Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abrahamsberg

Släpp mig!
Dina fingrar tränger in
och håller fast mig
Ingen möjlighet för mig
att komma undan
Dina ord har stannat kvar
varhelst jag vaknar
Ingen annan kan ta fokus
ifrån dig


Du har klättrat över murar
lirkat upp en hemlig dörr
kört en kil emellan stenar
varje sak du gör berör

Du har lyst upp alla hörnen
öppnat tvärdrag i mitt bröst
sett mig utblottad och naken
fyllt ett tomrum med din röst


Släpp mig!
Du håller fast mig fast jag vet
att du inte vill det
All din närhet som för dig är
ren och enkel
Är för mig ett nät som inget
kommer igenom
Ingen annan kan ta fokus
ifrån dig


Jag är fångad i din kärlek
men du jagar efter fler
Den plats som jag vill kalla våran
vill du aldrig se något mer

Och om du bara ville stanna
stänga dörren efter dig
Inte bry dig om de andra
och bara älska här med mig




Fri vers (Fri form) av Skald
Läst 249 gånger
Publicerad 2014-04-21 19:44



Bookmark and Share


  axveronika
våren i aba kan vara svår
bra skrivet
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald