Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsögatan

Jag öppnar ögonen:

Ljuset faller skarpt mot huden
kontrasterar min vilja
med bländande klarhet

Min saknad förvandlas till lust
minnen rusar till presens
du står framför mig

Som om alla dagar rusat förbi
runt i en naggad cirkel
och åter ställt dig här

Säger jag nej blir jag självgod
säger jag ja blir jag bara
kåt och destruktiv

Och jag river i din mjukhet
drar fingrarna genom håret
när jag smakar dig

Det svåra är rätt med dig
det förbjudna lätt när jag
går i gamla spår

---

Kärlek vrider om i hjärtat
stannar blodet till hjärnan

När jag vrider ur melankolin
kastar bort alla krav
känner dig igen
blir jag en idiot




Fri vers av Skald
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-28 23:47



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
så satans ontvackert du skriver
Tack!
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald