Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farthinder

Livet flyter vidare och du är ett vägskäl där jag
inte stannar
inte väntar
inte vilar upp mig

En revy som passerar i skugga och periferi som blir
alltför suddig
helt otydlig
och omöjlig att se

Jag springer fortare än dig.




Fri vers av Skald
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 21:28



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Strålande bildspråk där jag känner av en komisk ådra. Den sista raden klatchar till och får mig att skratta åt hela situationen. Underbart! Du får en applåd!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald