Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boulevard

Älskling du skapar
lera av mitt hjärta

Där tvinnar du dina lockar
över mitt bröst

Dina bröst häver sig
över känslorna

Dina tankar är
min poesi.




Fri vers av Skald
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 21:29



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahahaha, ja det här var roligt att läsa. Jag vet dock inte om det är din avsikt? Jag ser i alla fall en scen jag gärna skulle vilja se i ett filmklipp. Underbart!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald