Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från svunna tider....


RUINER



Kärleken kan ruineras på många sätt

ett av dem är att dricka sig berusad

på en viktig dag


Förväntningen har varit stor för

just den bemärkelsedagen


På kärleksruinens brant sitter en ensam tjej

blickar mot framtiden tänker på nutiden


Hur vill hon leva

ständig rädsla och besvikelse


Ögonen är kalla samtidigt varma av tårar

rädslan för alkoholen fick bägaren att rinna över


Skål på bemärkelsedagen





Fri vers (Prosapoesi) av arja savela
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-15 03:31



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Starkt skrivet av Dig, min vän, en sanningens bild Du målar upp, en bild som drabbat alltför många ....
2010-11-17

  anits VIP
Mycket bra skrivet, kan känna
och förstå känslan i dina rader
2010-11-15

    maija tuori
Kirjoitit koskettavasti alkoholin uhrista miten avuttomia olemme jos Kuningas alkoholi on saanut yliotteen...
ja miten se roihuaa kuin kulkutauti ja sairastuttaa niin monta
ympärillä olevaa läheistä ja omaista...
2010-11-15

  Lavinia Röd
Den dagen man tänker att man är rädd för alkoholen, ja då har det gott alldeles för långt och säkert lite till. Fint berättat om något som berör säkert 10% av svenska fölket. Då tänker jag på både alkoholisterna och alla deras anhöriga som ju också lider av spriten.
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela