Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är en kropp

Du grabbar tag i någon i mörkret.

Ni rör er mot varandra i takt med vibrationerna i bröstkorgen,

skapade av den alldeles för starka bastrumman.

Du vet inte vem han är. Bara att han är en kropp. Och att du är en kropp.

Ni är två kroppar tillsammans.

Berusade av alla de blinkande lamporna kysser ni varandra.

Det ser ut att gå långsamt.

Hur du gnider din tunga mot hans. Hur du sväljer hans saliv med läpparna.

Rytmen förändras.

Du vänder dig bort.

Griper tag i en annan kropp i mörkret.

Han står kvar. Ensam och med ett stånd.

Han trodde att du brydde dig.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-15 11:32



Bookmark and Share


  Amanda Nordstrand
älskaaaaarrrrr <3
2010-11-24

  Julia Larsson olofsson
Skit va bra! Det var liksom en jätte fin stämning som bara löstes upp. Snyggt :D
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren