Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oslo

Skuggspel i solsken
så faller du framför mig
charmant improviserad

Från benhård till mjuk
på ett ögonblick
du sade vad du inte fick

Men försvann igen
dagar var som stoft
flög undan mitt grepp




Fri vers av Skald
Läst 257 gånger
Publicerad 2010-11-15 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald