Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neonljus och Daft Punk

Där rök masken
som ej krävs längre
jag färgar luften
med dina händer

förstå mig långsamt
vi kan stressa senare
vi är människor trots allt

Vad min blick ser
fanns ej innan
och alla lysen
alla små spillror

förenas långsamt
gör mitt hjärta renare
du är kärleksfull trots allt




Fri vers av Skald
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-15 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skald
Skald