Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberkväll

Det är glas ute och det finns inga bitar på vägen som inte är sådan man kan falla på.

Inne en längtan efter att vara försvunnen och samtidigt mitt i.

Tar dumma beslut som i nästa sekund tas tillbaka för att att snart bli bevingade för att sedan bli stenar som sätter sig

i magen.


Det finns inga rätt och inga fel och inga mitt i m e l l a n

Världen existerar bara i trehundrafemtontusentre småvärldar.

Drömmer dom simplaste drömmarna som inte ens är egenproducerade

klipper tångnaglarna när det börjat blöda i skon.


Vem begär saker? Vem begär sånt som inte är saker och jag ska visa er. (sen)

Det är ett gigantiskt snöfall till tonerna en jul med modervärme och halsduk kring varje liten innerlig känsla

som blir över på på bordet.

Svart värme när jag vaknar pumpar ut från vad som kallas för bröst




Fri vers av NiklasB
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-16 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB