Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när den man älskar älskar någon annan som inte älskar tillbaks

ögon mer genomträngande
än någonsin förut

läppar mjukare än
babylen hud

händer som välkomnar mej
armar som skyddar mej
axlar som tröstar mej

ord mer ärliga
än förlåtelsen från gud

känslor som är farligast
för den som aldrig...


aldrig blivit sårad förut




Fri vers av ms Piggy
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy