Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev inte på hoppet utan på stunden

se upp för hoppet
det är inget vackert
när sanningen
kommit fram




Fri vers av ms Piggy
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-16 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy