Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fågels tysta


Vingslag



Det var en brännbarhet
En öken utan sand
Där tvivlens svarta korn
Lyftes upp mot rymdens ljus

Vi nådde aldrig kullarna
Där luften bar på lugn
Bladen gav sitt liv
Som i naturlighet

Vi var oändlighet
Förstenade i drömmar




Fri vers av van Couver
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-17 01:01



Bookmark and Share


    vilgot hellros
verkligen riktigt bra
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver