Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken tur för honom...

En liggande man från Valla
vaknar och benen känns kalla
han knackar på lock
lyfter det, ser en flock
i kyrkan hörs sen folken falla...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-17 10:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jaja en mardröm som du förvandlat till limerick....gott ewa!
2010-11-20

  Ezmeralda VIP
Jag måste skratta, tack för den.
2010-11-17

    ej medlem längre
Sätter kaffet i halsen och skrattar så det dånar!
Vilken syn haha
Skickligt!!
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt