Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan poeteri bli...

Ett tips till poet á la Novisa
som har dikter, som är värda att prisa
Din lycka blir då gjord
om Du lägger Dina ord
på nätet då för läsarna att leasa




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-17 10:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant och så vackert sagt
2010-11-20

  Mr Lindemann VIP
Likt en fadäs i det som är
når jag dessa rader av dig

delar av Norrköping är dock imbecill
Novisa?

Som i nybörjare?
2010-11-17

  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet - en limerick av hög klass ....
2010-11-17

    ej medlem längre
hihi...visst är det härligt med internet!
En superbra limerick!
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt