Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benigt värre!

En nekrofil från Ad Acta
för honom skall man sig akta
han gillar ju porr
bara Din kropp är torr
för skelettet vill han betrakta




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-17 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
huuuuuuuuuu....*S*
Hårresnade härligt limerickat!
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt