Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurra min värld, du som kan få mig ur balans

Antingen befinner vi oss precis i början,
i slutet,

eller i mitten av ett universum
i vilket jag inte vet avståndet till din famn

(Eller något avstånd alls,
för att vara ärlig.)

Oavsett svaret vet jag
att jag är din.




Fri vers av Gråsparven
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-17 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gråsparven
Gråsparven