Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 november 2010


Sideshow eller Okej, jag har skrivkramp!

Du tatuerade in
dina fingeravtryck
på min hud.

Avtryck skarpare än rakblad.
Kognitiv beteendeterapi
(fuck you).
A touch of an angel.

Andetag

syre
ärendegång
hjärta

och jag tänder eld på din balkong.

Jag
varengång
vi.

Man kan mötas.

Känn hjärtat slå,
men dina fötter
möter andra
i
en annan köksdörr.

Jag skrev den för dig.

KÄRLEK

- himlen blöder,
hjärtat glöder.

"Den som är fri
från skuld,
skall kasta första stenen"

- Du är unik
men i din hall
fanns jord
från andra skor.


... och vet du vad?
Jag har sökt efter
dina hudceller
på mitt golv,
fast du aldrig
varit här.




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-17 19:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gläder mig speciellt över Jesus-citatet.
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy