Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smutsade ner dina ord, dömde den för den du en gång var

varför fångade jag dig inte när du
skuttade runt inom räckvidd

varför tog jag inte chansen till lycka
när du la den i min hand

nä jag slängde din kärlek
på marken

jag släppte iväg din trygghet
med vinden

men nu när du inte håller min hand
när du inte står vid min sida
önskar jag att jag tänkt efter
innan det var över

jag dömde dej för den du var då
och brydde mig inte om hur du var nu

nu har du henne
och jag sitter ensam i mitt rum
och funderar över mina val i livet
och kramas endast av mitt täcke

den ända jag håller om
är min kudde.




Fri vers av ms Piggy
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-17 20:07



Bookmark and Share


  PPQ
stark
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy