Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramapelsiner och pussgurkor

jag vet att jag skrattade bort orden
berättade hur jag hade sagt orden
av gammal vana
i din närhet

jag vet att jag puttade bort dig
när du kramade mig
fast än att jag
hade bett dig göra det

jag vet att jag log
mot han med tatueringar
att jag lekte med hans fingrar
när du inte såg

jag vet att du märkte orden
jag viskade i hans öron
och hur han drog sina händer
genom mitt hår

jag vet att jag behandlade dig
som skit
jag vet att jag behandlade dig så
för att jag själv blivit
behandlad så allt för många gånger
jag vet att det var dumt av mig
jag vet att jag sårade dig

men...

jag menade det när jag sa
att jag älskade dig

jag menade det när jag bad dig
att hålla om mig

jag menade det när jag kysste dig
i rulltrappan på åhlens

jag menade det när jag bad dig
att kyssa mig

jag menade det när jag
älskade med dig i natten

jag menade det
när jag sa att jag älskar dig


men jag är feg
jag är rädd att bli sårad igen
det gjorde så ont
och jag var inte säker
på om det var värt det
en gång till
om jag skulle falla
utan att någon fångade upp mig
igen...

till min kramapelsin
från din pussgurka




Fri vers av ms Piggy
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-17 20:16



Bookmark and Share


  Yheela
vi är som fegast då det gäller kärleken...
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy