Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalsons klister funkar inte bra på att laga själar

bit för bit
limmas åter på plats

trodde
livet
var åter

men vinden tog tag
och jag följde den ett slag

men så kom smällen
någon slände sten
på en öm plats
och en bit föll återigen av

kalsons klister funkar inte bra på själar
får testa
att sy funkar kanske bättre
inför nästa orkan




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-17 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson