Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita v.s. Rosa moln




Vissa viger hela sina liv

åt att få komma till himmelen


........................................................



Jag själv gör allt

för att hålla fötterna kvar på jorden




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-12-01 17:23



Bookmark and Share


  Smultris
*glad så länge han stannar på marken*
2005-12-12

  Daniel_78 VIP
men har tankarna bland molnen kanske =)
bra knåpat!
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson