Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en utmaning



Livet består av många utmaningar

men den största utmaningen är livet i sig

Grubbla inte på det som varit

Oroa dig inte för morgondagen

Lev ditt liv och gör det som känns rätt för Dig

idag

inte imorgon

eller nästa år

Utan NU




Fri vers av Lenia
Läst 221 gånger
Publicerad 2010-11-18 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia