Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Jag gör parodier på mig själv då jag räknar ner dagar.
Jag är säker på mig själv fastän det gick alldeles för fort.
Jag säger att jag ska fly men ändå så stannar jag kvar.

Ingen kunde ana vad som gömmer sig bakom glas,
men om du orkar se under mina ögon ser du vad jag inte har.




Fri vers av Sockerlös
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerlös