Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 år

Och där satt hon vid köksbordet,
strök fingrarna sakta över sin plisserade kjol.
Flätade det permanenterade håret mellan fingrarna,
kände på sin första rynka i mungipan.
Rättade till skjortkragen,
drog upp sina knästrumpor till låret.
Kastade en snabb blick i spegeln i hallen,
slickade bort sockret runt munnen.
Lyfte upp huvudet en aning,
bara så hon ännu skulle se stolt ut.

Vare rörelse var ack så genomtänkt,
likaså när hon lyfte kaffekoppen till munnen,
vände sig mot sin man och sade:
"Älskling, ska vi skilja oss?"




Fri vers av Sockerlös
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-28 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerlös