Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vortex

Och en solig eftermiddag kysste hon dig farväl för kvällen,
tog sina nycklar och cyklade hem snabbare än vanligt,
kom innanför dörren och gick in i det högra rummet,
plockade fram sin fars alldeles skimrande pistol,
och tog livet av det som sedan länge varit dött.




Fri vers av Sockerlös
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerlös