Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en nyfödd

Välkommen hem lilla flicka
du ny- utslagna blomma
en dag gammal

nyss vilande i din mammas sköte
nu med hela världen framför dina
blåa ögon

Så oskuldsfull, förväntansfull och
nyfiken på att utforska livet
som bara ett barn kan vara

Välkommen hem lilla flicka
så efterlängtad av så många
så älskad av alla, trots att
du ännu är en främling

må du få ett långt och lyckligt liv
måtte du alltid känna dig älskad
Jag önskar dig allt gott på din
resa genom livet...

Jag tänker följa den så länge
jag kan, i alla fall en bit på vägen...
din mormor.




Prosa av Lotta Eng
Läst 756 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 04:04



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Jag förstår hur du känner. Är själv mormor till en liten söt grabb.
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng