Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockhemskontext i vintertid

min trånga lilla stad är åter klädd i vinter
bildar fotspår avlagda runiner
i alldeles för vackra vintersagor

kängor och knutna ensamhänder
stilla flingor i gatljussken
bak fallna änglars ryggrader

inget är längre vad det ter sig

men ge mig dina darrande händer i månljussken
och jag ska aldrig lämna det vi har
en annan tid en annan värld
utspelas parallellt med min

himlen är densamma vart än du går

och i min röda klänning är allt
en låtsaslek för visionärer

ibland undrar jag om jag är en av dom




Fri vers av L I V
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-19 08:01



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Gillar ditt språk, rytmen och ordföljden. Levande. Vackert. Och mycket bra.
Gillar. Mycket.
2010-11-22

    Melona
Filmiskt flimrande och mycket popigt vackert.
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V