Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

un pelado de zapatos por favor


jag har krossat ett hjärta
med små små medel

små lätta steg
mot den hårda
parketten!


jag pratade
om natten
vi gjorde


överdrog
överdråg
överdråp

räksallad
pastasallad
torra smörgåsar


de rödbleka barnen
resan gentemot
intet allting slut
ingenting kryddigt

jag såg en
växande kaja
i dina


du som vill hålla
du som vill klamra
fast


du hade något
i själen
det var en bråkig
ville aldrig sova
ville aldrig gå


jag har krossat
ett hjärta
med små
små medel


gentemot ingenting
finns ingenting
vasastan 60
kallebäck


det rullar
de gamla promenerar
de andra fikar
de andra


gentemot ingenting
finns läkarmissionen
finns

rykande hett
men tiden har
gjort tomaten
mjölig


med små lätta steg
kajan flyger tungt
över en bråkig
horisont







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-19 13:09



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Det svider lite när jag läser, det är det där med att sitta vid ett köksfönster och se ut över gråheten just den där trista dagen när sorgen ännu inte manifesterats i tårar.

Snyggt.
2010-11-20

  Julio VIP
Verkligen snyggt gjort
2010-11-19

  peter markurth
san, bra utfört
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP