Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen så vet jag inte vart jag fick alla dessa ord ifrån...men inspirationen till dikten kom när jag hörde på \"estradpoesi\". Den här dikten ska läsas med en \"stil och röst\" från ett annat land...tex: Iran.


Dödliga blickar.


Har du inte fattat, att det jag skriver är för hjärtat?
Men, det svider.
Det svider i hjärtat och det blöder.
Det blöder, för mina systrar och bröder.
Jag har inget liv!!!
Du tog din chans när jag snudda vid din kniv.
Du såg inte att jag fanns...rakt framför dig, stod jag,
men du såg rakt igenom mig!

Du sa att jag inte var någonting värd,
ja för tungan din är vassare än ett svärd.
Det vet ju alla, annars skulle jag stå rakt upp och inte falla.
Men jag står rakt upp ändå, fast jag inte riktigt når,
får jag stå på mina små tår.

Ja ibland trillar mina tårar ner,
att du inte ser hur illa jag mår...
när jag dödliga blickar av dig får. .....!!!!!

skriven 26/11 - 05




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-12-01 20:40



Bookmark and Share


  Missi VIP
Du sa att jag inte var någonting värd,
ja för tungan din är vassare än ett svärd.

Ja ibland trillar mina tårar ner,
att du inte ser hur illa jag mår...
när jag dödliga blickar av dig får. .....!!!!!

sorglig
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel