Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***Du***

När något
sjunger inom mig
då vet jag precis vems röst
det är, som hörs
när var sträng inom mig rörs
det är ju Du, som till mig förs!

Om jag störs? Jag?

Inte alls, väntar bara på ett
att det så om och om igen görs...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-20 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt