Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

använd

vaknar med blåmärken och ömmande platser
går upp, tar ett bad och hatar mig själv

föraktar förväntningarna jag hade innan
hur jag njöt
och hur ihålighet tog hans plats när han gick

även fast
vi har beslutat att jag inte får känna så
jag får inte känna så här

det är bara sex




Fri vers av underjoyed
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed