Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en besvärjelse


från IVA

från IVA kommen
är hon
aningen bättre
aningen bort från kanten förd

för modern
milsvitt närmre livet vorden

för moderns fader
en morfar
blir nu stenbörden
nästan uthärdbar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-20 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP