Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden är salt

det hårda
blev
varsamt

jag har inte längre
någon makt
över radbryten


kängorna
jag minns
du knäppte dem
därbak


hatten
alla mössor
du hade två
fina ögon

efter väggen
kommer
solsken

efter ett ömt hår
kommer en
gråtande
toalettkvinna!

imse vimse
päron
jag förlorade
himmelens
alla katter


klänningen
vem skall hjälpa mig
vem skall hjälpa mig
med klänningen

när dagen är rörig
när dagen är kall
när chokladen
har rostat och
smält







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-23 15:01



Bookmark and Share


  Eric R Ström
Tårar är salta
du är söt
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP