Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar dig

Längtar...

Dina varma händer.

Längtar...

Din mjuka röst.

Längtar...

Dina ömma ögon.

Längtar...

Dig.




Fri vers av Amorina
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-21 13:34



Bookmark and Share


  Anton the poet
bravo, det här var fint!
2010-11-23

  M_Franke
Helt enkelt underbar, vacker i sin enkelhet!!
2010-11-21

    ej medlem längre
känns som en skön längtan
2010-11-21

  wildrose
Jättefin
2010-11-21

  Emme VIP
Jättefin!!
2010-11-21

  Maiah VIP
"Längtar dig" är så vacker titel till denna varma dikt...Gillar!
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina